Tarieven

Persoonlijk consult

Een persoonlijk consult vindt plaats bij u thuis. De kosten hiervan zijn €90,00 per uur, oftewel €7,50 per 5 minuten. Het consult duurt gemiddeld anderhalf uur.

Van het huisbezoek wordt een verslag gemaakt. Dit verslag ontvangt u, meestal dezelfde dag, per e-mail. Na een aantal dagen heb ik telefonisch contact om te vernemen hoe het gaat. Dit telefonisch gesprek is inbegrepen bij de kosten van het consult U kunt altijd zelf ook weer contact opnemen. Indien nodig wordt een afspraak voor een vervolg consult gemaakt.

Reiskosten

Tot een enkele reisafstand van 20 km worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Is de enkele reisafstand groter dan zijn de kosten €0,19 per kilometer.

Telefonisch consult

Als uw vraag hiervoor geschikt is dan is het ook mogelijk om een telefonisch consult te krijgen. De kosten zijn dan €1,00 per minuut oftewel €10,00 per 10 minuten.

Rekening

Na afsluiting van het consult ontvangt u een rekening. Na betaling kunt u deze rekening bij uw ziektekostenverzekeraar indienen. Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten voor lactatiekundige zorg. Of uw verzekering de kosten van lactatiekundige zorg vergoedt kunt u vinden bij "meer informatie" > vergoedingen zorgverzekeringen

Alleen zorg van IBCLC gecertificeerde lactatiekundigen die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) wordt vergoed. Mijn NVL lidnummer staat altijd vermeld op de rekening.

Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben de voorwaarde dat er een verwijzing moet zijn van de huisarts of verloskundige. Formulieren voor deze verwijzing kunnen door mij geleverd worden.